![]() |
|
|
#1 |
|
DJ - модераторы
Вы сказали Спасибо: 16 Поблагодарили 45 раз(а) в 41 сообщениях Tecrьbe Puanı: 17
![]() ![]() |
Ah gönlüm Aralarda Ateş düştüğü yeri yakar Birde sen beni ara Doğum günüm Düş kötüye Gel gör aney Haberim yok Hey nare Kız bahri Potpori Sevin yıkılsın evim Sunam Yarim seni benden ayırmazlar http://rapidshare.com/files/49906909/Ceylan_-_Ah_Goenluem_-_By_SevdaTreni.rar Allah Aşkına Allah aşkına Annem Bulamazsın Canımın cananı Haram oldu Kimsem yok benim Nazar değmesin Neşelisin neşeli Ölümü gör Sevdiğim Avrupa Konseri Avrupa konseri - A Avrupa konseri - B Kasetten Kayıt Ses Kalitesi Normal. Beni Benden Bitirdiler Bekleyeceğim ne diyeceğim Ben severim gülom seni Beni benden bitirdiler Güneş yine doğacak Hayatımı yaşıyorum Leylim Öyle ayrılıktan söz etme Taht kurmuşsun kalbime Üstüme varma benim Veremli gelin Zor değil sorun yok Bir Gün Bana Döneceksin Anam yokki Bir gün bana döneceksin Halime Hanım ey Kimbilir hangi eldesin Mavi boncuk Sevmek Sitem etti o yar bana Sürünesin benim gibi Yare zulüm ediyorlar Yetim Zalim ey Bırakmam Seni Aşkımız için Ayırdılar sevenleri Bende özledim Bırakmam seni Davacıyım kadere Eledim eledim Evlerinin önü Gelinlik Sormayın anlatamam Yansın postacı Yuvasızlar Can Cana ![]() Al elma Belli belli Beter olmuşum Can cana Ceylanım Eşkine düştüm Hınzır paşa Nare Nerden bilesin Niye gönül Söyle kirve Yankışam http://rapidshare.com/files/49926152/Ceylan_-_Can_Cana_-_By_SevdaTreni.rar Canımdan Ayırdılar ![]() Aman Allahım Ben anayım Ben kime yanam Benim yeşil bağım Canımdan ayırdılar Dön gülom Gel yarim Geleceği yok Keyfo ağam Nesine yandım bilmem Oldum şimdi Yoruldum artık Dertli Emmi Gelsene Kar yağmış başıma benim Küstüm Meyro Terk etmedi sevdan beni Vay lele Yalan oldu benim ömrüm Yemman dön çarkı devran Yiğit kirvem Mor dağlar - Zer mercan Git Yoluna Ağlattı beni Alişan Bağışla sevgilim Bırakıpta gitsemmi Bu sana son mektubum Cağır beni Çektim çileni Döneceğim Düğün Git yoluna Güneş doğmayacak Hayat devam ediyor Mazideki günler Potpori Tutsakoldum Güldestim Hazalım Halay Gitme Değme flek Ataşına düştüm Yoruldum Güldesitim Seher yıldızı Katip arzuhalim Hastayım Sana Bayram olmuyor Dile kolay Dinle Eyvah ayrıldık Gurbette ömrüm geçecek Gül demeti Hani sende az değilsin Hastayım sana İsyan Vurma gurbet Hayret Nasıl Yaşıyorum Aşk ne güzel Bekle sevgilim Çağır geleyim Güneş yarın doğmayacak Hayret nasıl yaşıyorum Öpsemmi Potpori Sensizim şimdi Vur gitsin beni Ya evet de ya hayır Kaderin Tuzakları Ana kucağı Bir dilim ekmek Bir yar sevdim sivaslı Can ali canan ali Dere dibi taşlı olur El oğludur söyle göçer Gül kopardım Hasta düştüm Kaderin tuzakları Kara gurbet Kime suçlu diyeyim Kurban olsun Ninno olasın Kadersiz Dogmusum Arabacı Çalma dostunkapısını Deliler gibi Düşte gör Evinmi var Güzelsin yar Kadersiz doğmuşum Kal diyememki Ömrüm Kara Gurbet Aşıkmısın arkadaş Asker türküsü Bana bir gül Böyle bir sevgili Esme seher yeli Götürün karşımdan Gülüme bak gülüme Kara gurbet Keremin aslısı var Sen olsan cekermisin Sevmek günahmı Kır Çiçeğim Ayrılamam Dağlar Düğmeler Hatırlatmayın İkimize dar gelir Kır çiçeğim Koşacaksın Neden Potpori Şansıma Tabip Ey kara gözlü yar Eyvak Geridön Gülüm odur Hamamci teyze Handan İkile Kritik etme beni Meyhaneci Ya herro ya merro Yaktım çıranı Le Le Kirvo ![]() Ağlayı ağlayı Bundan sonra Değirmen başında Gitme turnam Gönlüme Hadi leylim Hezalım Kara erik çağala Kestane Le le kırvo Oy dağlar Zamanıyım ben Sana Söz 2007 ![]() ![]() Antebin hamamları Lanet olsun Sürgün sevdam Memir ha memir Ağlarım Zaza Yaram içerden Arguvanlım Sana söz Şev(Akşam) Dertli dertli Düşenin dünyada dostu yok imiş Unutamadım Munzur Zavallı ömrüm Su getir Sanada Guvenilmez Ağlama yar Anasızım babasızım Böyle bir yar seviyorum Dönmeyeceğim Felek vurdu sille Gizli sevda Güzele ne yakışmaz O günden beri Saçına kar yağdı Sanada güvenilmez Seviyorum ölümüne Yakarım dünyayı Santaj Montaj Adaletin bumu dünya Ay başım Biter gülüm Boş dünya Demir attım Kavak yelleri Santaj montaj Seher yeli Sensiz olamam Sevesim var Suçum ne benim Vuruldum Seni Sevmeyen Olsun Canın sağolsun Ceylan gözlüm Dertlerle doluyum Geceler uzundur Gel içelim arkadaş Gördüğün gibi Gülü seven Rezil hayat Seni sevmeyen ölsün Yalan dünya Yaşanmaz oldu Sev Beni Seveyim Seni - Annem Affet sevgilim Annem Bekcinin oğlu Hatırası var Kanım kaynadı sana Karatopraklarmı sarsın Ne güzeldi günler Sev beni seveyim seni Silemediler Sürgün Takma kafanı Yalnız beni sev Yaşayan bir ölüyüm Ah çeke çeke Ahu gözlerine Aygız Bu muydu Etek sarı Mecburum Menşure hanım Narini Oy havar Vay felek aman Vurda git Vallah Hep Ezildim Ah bir bilsen Ahim var Gecedemem Helekurban Hepezildim Ne oldu sana Nikah davetyesi Sabır ver Sen sevmeyi bilmiyorsun Sevda yüklü kervanlar Sorabilirsin Vallah Yare Ahim Var Beni alem bilir Gece gündüz demeden Güzmü geldi ömrüm Hele kurban Roman olsun Sevda yüklü kervanlar Vallah vallah Yare ahım var Yolcu Yolun Acik Olsun Garip Anam Allanı seven vurdu Ayrılık Bİr yabancı Canım dediklerim Dere yukarı bakar Felek vurdu ta sille Garip anam Gel hele Git yolun açık olsun Leyzare Özletme yar Sana gelmek istiyorum Ali yar Dayanamirem Deli fırat Dersimo Dön maralım Hay gidi Karmı yağmış Mamudo Sevda bende ki Sevdiğim Yazık ettiniz Zeyno |
|
|
|